Home | Contact | Shop | | BackSound

Practical information
 

Practical information

Voor eigenaars

Bij EquiSound kan u een afspraak maken bij onze neuroloog. Deze vinden steeds plaats op vrijdag (zie: neurologie kleine huisdieren). Onze neuroloog neemt dan uitgebreid de tijd om uw dier algemeen en neurologisch te onderzoeken problemen vast te stellen. Hierna stellen we een gericht op omtrent diagnostiek en behandeling.

Daarnaast kan uw dierenarts u en uw dier rechtstreeks doorsturen naar EquiSound om een MRI-scan van een bepaalde regio te laten uitvoeren (zie: MRI kleine huisdieren).

Practical information

Voor de doorverwijzende dierenarts

U kan patiënten met mogelijke neurologische problemen op 2 verschillende manieren naar EquiSound doorsturen:

Doorsturen voor een neurologisch consult

Indien nodig, kan naast verdere beeldvorming, ook een bloedonderzoek en onderzoek van cerebrospinaal vocht gebeuren. Gelieve alle informatie over de patiënt mee te geven met de eigenaar of vooraf naar ons door te sturen naar info@equisound.be.

Rechtstreeks doorsturen voor een MRI-scan van een specifieke regio

Uiteraard kan u uw patiënt ook naar ons MRI-centrum doorsturen enkel voor het uitvoeren en interpreteren van een MRI-scan waarbij de te scannen regio door u bepaald werd. Gelieve de nodige informatie van uw voorafgaande onderzoeken ook mee te geven met de eigenaar of vooraf naar ons door te sturen (info@equisound.be).

 

The Equisound website uses cookies.   
More info   ACCEPT