Home | Contact | Shop | | BackSound

Testimonials
 

Jo Zonnekeyn

Algemeen | Maagdarmproblemen

Als dressuurtrainster wordt ik regelmatig geconfronteerd met paarden en -pony’s die plots minder presteren of bepaalde oefeningen niet (meer) kunnen uitvoeren. Toen we hulp nodig hadden voor een paard dat er niet in slaagde om vliegende galopwissels te springen, kwamen we op aanraden van een collega dressuurruiter, bij EquiSound terecht. Al snel viel ons de zeer systematische en accurate aanpak bij het bepalen van de diagnose op, alsook werd ruim voldoende uitleg en overleg i.v.m. de voorgestelde behandeling voorzien.

Dagelijks ervaar ik hoe klanten neigen om medische oorzaken te minimaliseren en het belang van training te overschatten. Ik probeer dan ook om hen hierin te duiden en bewust te maken dat enkel een gezond paard in staat is goede prestaties te leveren. Naast een goede rijtechnische begeleiding, een evenwichtig voedingsregime, goede hoefverzorging ,..., is een op wetenschappelijk gefundeerde medische ondersteuning binnen de moderne dressuursport een onontbeerlijk puzzelstuk geworden.

En net daarvoor moet je bij EquiSound zijn. Ik spreek uit ervaring. Voor heel wat paarden van mijn klanten kwam ik via deze kliniek tot een snel en optimaal resultaat. Van diagnoses tot de behandeling van maagdarmproblemen… EquiSound heeft dé expertise in huis.

Alle getuigenissen

Getuigenis

The Equisound website uses cookies.   
More info   ACCEPT