Home | Contact | Shop | | BackSound

BackSound®
 

Testimonial Elise en Ariban

Iets meer dan een jaar geleden stond de wereld van Elise en haar mama even helemaal stil: er werd niet één, maar meerde aandoeningen vastgesteld in het been van hun paard Ariban. Één daarvan was een peesscheur.

Hoewel de situatie er eerder somber uitzag, beslisten ze samen met Michel het paard nog een kans te geven. De eerste stap in zijn revalidatieproces: het herstel van de peesscheur. “De revalidatie van Ariban kostte tijd en vroeg veel van ons. Vrij bewegen kon en mocht Ariban niet. Elke stap die Ariban zette was er dus eentje aan de hand, samen met één van ons. We wandelden met hem door weer en wind en hebben samen ettelijke kilometers afgelegd.”

Uiteindelijk herstelde de peesscheur van Ariban en kwam hij in aanmerking voor een behandeling met BackSound®, die zou de pijn van zijn aandoeningen verder verzachten. Met succes: ondertussen rijdt Elise opnieuw dressuurmatig met hem.

“Tijd heelt wonden, maar de behandeling met BackSound® heeft in dit geval wel echt geholpen. We kregen zopas groen licht om het dressuurwerk te hervatten. We hopen samen met Ariban nog mooie jaren te beleven. En daarvoor willen we echt een dikke "merci" zeggen aan het team van EquiSound en aan onze eigen dierenarts Bart. Zonder hen stonden we niet waar we nu staan en was Ariban er wellicht niet meer geweest."

Getuigenis

The Equisound website uses cookies.   
More info   ACCEPT