Home | Contact | Shop | | BackSound

Testimonial Naomi en Kyra - Kingsley

De achttienjarige tinker Kingsley kampte al enkele jaren met artrose aan zijn kroongewrichten. Zijn baasjes werden van dichtbij bijgestaan door hun vaste dierenarts, maar na 2 inspuitingen werd de pijn zichtbaar teveel voor Kingsley. Eigenaars Naomi en Kyra overwogen dan ook om hem na het weideseizoen in te laten slapen.

Gelukkig hoorde hun dierenarts net op tijd dat er een nieuwe behandelmethode was die misschien een oplossing kon bieden: de BackSound®-behandeling. Hoewel Kingsley al jaren niet meer op een trailer gestaan had, werd toch besloten om de lange rit vanuit Nederland aan te vatten. Op weg naar een laatste kans…

Zeven maanden na de behandeling van Kingsley, voelt het paard zich duidelijk beter. Na een vlotte revalidatie – met het bekende dipje – loopt Kingsley nu opnieuw zuiver in stap, draf en galop. Dochter Kyra neemt zelfs lage sprongetjes met hem. En dat Kingsley zich echt beter voelt, kon ze duidelijk merken toen hij een tijdje geleden uit vrolijkheid enkele bokjes gaf na het springen! 

“Vorig jaar liep Kingsley enkel nog correct in stap. Maar belangrijker, hij werd lui en sloom. Hij had in weinig dingen nog zin. We waren dan ook van plan om hem rustig te laten gaan en verdere pijn te besparen. Ik kan niet geloven dat hij samen met mijn dochter weer vrolijk door de piste loopt en we leuke ritten naar het strand kunnen plannen. Het was voor ons een hele reis – mijn dochter heeft veel met Kingsley getraind om hem terug te laten wennen aan een trailer - maar het was het helemaal waard…”

Getuigenis

De website van Equisound maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD