Home | Contact | Shop | | BackSound

BackSound®

Testimonial Daurus

Op 11-jarige leeftijd was de artrose en hoefkatrol in Daurus zijn voorbenen zo ernstig, dat geen enkele behandelmethode nog een oplossing leek te kunnen bieden. Het jaar 2020 begon voor eigenaresse Cindy met het vooruitzicht dat ze afscheid van hem zou nemen. Tot ze via een vriendin BackSound® leerde kennen: “Hoewel het nog een onbekende behandelmethode was, had ik toch het gevoel dat ik BackSound® een kans moest geven. Eind februari 2020 liet ik Daurus behandelen.”

Daurus maakte een normale revalidatieperiode door. Zoals verwacht, kende zijn toestand ook een kleine terugval na een maand. “Ik vond dat wel moeilijk om te zien. Maar de situatie verbeterde terug en na 3 maanden rust, mocht hij in juni opnieuw vrij bewegen op de weide en mocht ik terug beginnen met rijden” vertelt Cindy.

Toen ze toestemming kreeg om terug te beginnen rijden, vond Cindy het moeilijk te geloven dat Daurus geen pijn ervaarde wanneer hij belast werd. Maar stilaan merkte ze dat Daurus zich echt beter voelde: “Daurus heeft plezier in alles wat we doen en gaat heel graag mee op pad. We rijden een 4-tal keer per week: van buitenritten tot dressuurtraining. Ik kan het team van EquiSound niet genoeg bedanken.”

“Daurus had veel pijn. Ik was er helemaal op voorbereid om afscheid van hem te nemen. Met een bang hart liet ik hem toch behandelen met BackSound. De behandeling sloeg aan zoals verwacht. Toch werd 2020 wel een bewogen jaar waarin ik moest blijven geloven dat ik de juiste keuze gemaakt had, ook in de periode waarin zijn toestand even verslechterde. Maar we staan nu aan het begin van 2021 en ik durf sinds kort terug voluit met Daurus te rijden... Hij heeft geen pijn meer. We boeken zelfs dressuurmatig opnieuw vooruitgang, waardoor ik er voorzichtig van durf te dromen om terug samen de dressuurring in te gaan."

Getuigenis

De website van Equisound maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD