Home | Contact | Shop | | BackSound

BackSound®

Kathy & Steven - Fantoli

Zelfs nadat bij Fantoli verregaande hoefkatrol vastgesteld werd in beide voorbenen, vond ze in Kathy en Steven nieuwe eigenaars die haar helemaal in hun hart sloten. De merrie was 18 toen vorig jaar alle mogelijkheden om haar pijn te verlichten, benut waren.

“Verschillende soorten beslag, osteopathie, meerdere infiltraties, … We overwogen zelfs een zenuwsnede om Fantoli toch nog enkele jaren te gunnen. We gaven haar dagelijks tot 3 zakjes Butagran en Danilon om haar nog wat comfort te geven, toen ik via een vriendin hoorde dat EquiSound op zoek was naar paarden om een nieuwe behandelingsmethode uit te proberen.”

Fantoli werd in 2019 opgenomen in het testtraject voor de nieuwe BackSound®-therapie. Na enkele weken werd een duidelijk verschil zichtbaar en kon de pijnstilling die Fantoli kreeg, afgebouwd worden. Ook zonder de pijnstiller bleef de merrie correct te lopen. Op de dag van vandaag is Fantoli 8 maanden pijnvrij.

“Ik had net al mijn materiaal verkocht en Fantoli volledig op rust gezet. We deden enkel nog wat wandelingen aan de hand. Er zijn geen woorden om te omschrijven hoe blij we waren toen we zagen dat Fantoli opnieuw vlot kon lopen. Tien jaar lang zocht ik naar oplossingen, naar een wondermiddel… Niet wetend dat Michel druk aan BackSound® aan het werken was. Gelukkig hebben we volgehouden en Fantoli niet laten inslapen…”

Getuigenis

De website van Equisound maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD