EquiSound, uw gespecialiseerde paardenkliniek
Paardenkliniek

Irma Wensink

Paraveterinair / Gecertificeerd thermografist

Irma heeft de opleiding paarden thermografie gevolgd aan de Veterinary Ohio State University en Vetel Diagnostics in Amerika. Ze startte in 2004 met thermografie bij paarden en is momenteel als enige in Nederland en België gecertificeerd als Clinical Technologist in Veterinary Thermology. In 2007 heeft ze nascholing gevolgd in neuromusculaire thermografie aan de Universiteit van Zuid-Florida. Zo kan het thermografisch onderzoek nu ook ingezet worden om zenuw-gerelateerde problemen in beeld te brengen.

Irma is tevens commissielid bij de American Academy of Thermology en heeft samen met een groep dierenartsen en humane artsen richtlijnen opgesteld, als leidraad om de uitvoering van veterinaire thermografie te ondersteunen in het beoordelen van neuromusculoskeletale klachten in patiënten. Irma werkt volgens de richtlijnen van de American Academy of Thermology om kwaliteit te waarborgen.
Sinds 2011 wordt Irma regelmatig uitgenodigd als spreker op scholen en internationale congressen. Zij geeft jaarlijks cursussen en bijscholingen in veterinaire en medische thermografie.

 

 

 

De website van Equisound maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD

De website van LDL Group, maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD